Schilderwerken binnen


Voor alle soorten schilderwerken binnen kunnen wij u van dienst zijn. Of het nu gaat om wanden, plafonds, betonvloeren of houtwerk. Bij schildersbedrijf Harrie van Promeren bent u aan het goede adres.

Schilderwerken buiten


Ook voor schilderwerken buiten kunt u bij ons terecht. Variƫrend van houtwerken tot complete gevels. Hierbij kunt u natuurlijk weer vertrouwen op een gedegen advies.

Wandafwerking en behangen


De mogelijkheden wat betreft behangen zijn eindeloos. Zo is er fotobehang en glasvezelbehang, maar ook de meer traditionele opdracht kunnen wij voor u uitvoeren. Tevens kunt u bij onze groothandel een ruime keuze aan behang inzien.

Advies


Niet alleen door onze eigen jarenlange ervaring kunt u bij ons vertrouwen op een gedegen advies. Ook onafhankelijke kennis van buitenaf staat garant voor een advies op maat. Zo bent u verzekerd van een gedegen verftechnisch- en kleuradvies.

Service


Bij ons staat de klant centraal. Pas als u tevreden bent met het werk zijn wij klaar met de klus. Mocht er dan onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zal er naar een oplossing worden gezocht.